Fynske tyve anholdt i Herning

Natten til mandag blev fire mænd fra Odense anholdt efter et indbrud i institutionen Skovlyset i Herning.

Fire mænd fra Odense, af anden etnisk baggrund, på henholdsvis 18, 22, 24, og 36 år blev natten til mandag anholdt, efter de havde brudt ind i institutionen Skovlyst på Skovvænget i Herning. En nabo til institutionen tilkaldte politiet klokken 02.37, da han så tre mænd i færd med indbruddet, mens en fjerde holdt klar i en VW Golf. Da poltiet nåede frem flygtede de fire mænd til fods, men en time senere var to af dem fanget ved hjælp af hundepatrulje.

Anholdt på banegård

Politiet forsatte natten igennem eftersøgningen, og pågreb senere de to sidste gerningsmænd på Herning Banegård, højst sandsynligt i færd med at finde et tog tilbage til Odense. Ifølge Vicepolitikommissær ved Midt-og Vestjyllands Politi, Bent Smedegaard, sker det ind imellem, at tyve kommer fra Aarhus for at begå indbrud her i landsdelen. Det er dog sjældent, de kommer så langt væk fra som Odense.

 - Det er lidt specielt, at folk kommer fra Odense og helt herop, så nu skal vi se, om vi kan sætte dem i forbindelse med andre indbrud, der har været her i området, siger Bent Smedegaard.

Politiet fandt en pose med mønter i tyvenes bil.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.