Friis fyret i HCM

Efter flere dårlige resultater stopper Lars Friis-Hansen som cheftræner i HC Midtjylland. Erstattes af Søren Baadsgaard, der nu vender "hjem".

- Tingene går ikke helt som man kunne ønske sig i HC Midtjylland, skriver klubben i en pressemeddelelse. Derfor stopper cheftræner Lars Friis.

Efter forårets nedrykning fra håndboldligaen har målet hele tiden været at slutte i top fire, og spille med om oprykning. Det ligger lidt tungt med det lige nu. Holdet har tabt de seneste fem kampe og ligger lige nu nummer otte med 8 point op til fjerde pladsen.

- Desværre har vi ikke kunnet få tingene til at fungere tilfredsstillende, og vi er derfor - i fuld forståelse med Lars Friis - blevet enige om at Lars omgående stopper som cheftræner, siger bestyrelsesformand i HC Midtjylland, Henrik Hansen i en pressemeddelelse. 

Fyret træner tager over

Som erstatning for Lars Friis har klubben ansat en gammel kending. Søren Baadsgaard var den første træner i HC Midtjylland, og han var ledig på markedet, efter han blev fyret i Lemvig/Thyborøn tidligere på sæsonen.

-Jeg havde mit første job som seniortræner i netop HC Midtjylland. Jeg bor og arbejder her i området og mit hjerte har altid banket for klubben. Jeg håber derfor meget, det kan lykkes for spillerne og mig i fællesskab at få vendt skuden og komme tilbage på vinderkurs, siger Søren Baadsgaard.