Freestylekører: Vil hellere leve 40 hurtige år

Brækkede knogler kan ikke holde Alex Porsing fra at køre freestyle. I weekenden er han tilbage efter et grimt uheld.

22-årige Alex Porsing fra Kibæk er det, man på godt gammelt dansk kalder en vovehals på to hjul. Så vovet at han sidste sommer kom ud for et grimt uheld under et mislykke stunt fra ti meters højde, hvor han brækkede en lårbensknogle og en flækket knæskal, som resulterede i ti dage på sygehuset. Derfor er kroppen nu fyldt op med skruer for at holde sammen på skelettet.

Men det holder ham ikke tilbage. Syv måneder efter styrtet gør Alex Porsing i weekenden comeback til SuperCross i Herning.

- Der er lidt ekstra pres på, fordi jeg har været ude, siger Alex Porsing.

Men på trods af uheldet, der kunne have slået ham ihjel, er han på ingen måde bange for at sætte sig tilbage på sin crosser.

-Jeg vil sgu hellere leve fyrre hurtige år, end jeg vil blive firs og have haft et kedeligt liv. Jeg er ikke bange for noget som helst, men jeg er ikke dum. Jeg ved godt, at jeg ikke kan gøre det her for evigt. Jeg kan ikke blive ved med at ødelægge min krop på den her måde.

Når Alex Porsing ikke flyver ti meter over luften, arbejder han i tattoobutik, som han har startet sammen med en kammerat.

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.