Frans Nielsen skal fordøje stor All Star-oplevelse

Tidligere Herning-spiller Frans Nielsen var i weekenden første NHL-dansker i en All-star kamp.

Som den første nogensinde bidrog ishockeystjernen Frans Nielsen med dansk islæt under den årlige NHL All Star-weekend, som i weekenden løb af stablen i Los Angeles.
    
Detroit Red Wings-danskeren var udtaget til All Star-holdet for Atlantic Division, som i showkampen mod Metropolitan Division tabte med 6-10.
    
Trods nederlaget var det en kæmpe oplevelse for den tidligere Herning-spiller.
    
- Jeg tror, jeg er nødt til at bruge et par dage på at fordøje oplevelsen først, siger Frans Nielsen ifølge sin klubs hjemmeside, da han bliver spurgt til, hvad den største oplevelse i All Star-weekenden var.
    
- Der har været så mange ting. Fredag mødtes vi med alle top 100-spillerne. Det var kæmpe stort. Der var også skills-konkurrencen. Det er svært at udpege én ting.
    
- Jeg har været som et lille barn de seneste dage, lyder det fra den den danske centerspiller.

Oplevelsen skal dog fordøjes hurtigt, for allerede tirsdag aften amerikansk tid skal Frans Nielsen i aktion for sin klub igen.
    
På hjemmebane kommer New Jersey Devils på besøg, og Detroit har brug for point i kampen om slutspilspladserne.
    
- Vi har en virkelig vigtig række af kampe foran os nu her. Det ser jeg frem til, siger Frans Nielsen.

Flere Herning-spillere på isen 

Også American Hockey League (AHL) var i sving med All Star-weekenden i nat, hvor to andre tidligere Herning-spillere som bekendt var med i lineuppen.

Både Oliver Bjorkstrand og Nicklas Jensen havde således æren af at deltage blandt de bedste spillere i ligaen i nattens skills competitions, der ligesom NHL var første punkt på programmet i LeHigh, hvor eventen finder sted. Skriver faceoff.dk

De to danskere deltog begge i den afgørende breakaway relay – altså straffeslag – og efter en match mellem West (med Oliver Bjorkstrand) og East (med Nicklas Jensen), der var jævnbyrdig til det sidste, var det Oliver Bjorkstrands mandskab, der havde skøjten forrest, da tingene skulle afgøres.

Oliver Bjorkstrand scorede det sidste af fem West-mål i straffeslagskonkurrencen, mens Nicklas Jensen – ligesom i øvrigt samtlige East-spillere – brændte sit forsøg.

/ritzau/

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.