Første forårssejr til FCM

FC Midtjylland kørte en sikker sejr hjem på hjemmebane mod Hobro

Forårets første sejr kom i hus for FCM med 3-0 resultater over Hobro i fodboldens superliga

Det blev til forårets første sejr for FC Midtjylland, da holdet på hjemmebane slog Hobro med cifrene 3-0.

Sejren kom i hus på koncentreret spil, hvor FCM, specielt i første halveg, dominerede.

Det første mål faldt da også efter blot to minutter, da backen Rasmus Nissen forlængede et hjørnespark, som Rilwan Hassen eksekverede i nettet.

Selv om der nærmest var tale om en belejring på Hobros banehalvdel, faldt der ikke flere mål før pausen.

Den gode start på kampen blev kopieret i anden halveg, med et hurtigt mål af FCM. Martin Pusic udnyttede i et kontra-angreb et indlæg fra Vaclan Kadlec, og kunne bringe sit hold på 2-0.

Hobro kom mere med i kampen efter en offensiv satsning med Quincy Antipas, men det lykkedes ikke for holdet at komme på måltavlen.

Derimod blev det til yderligere en scoring til hjemmeholdet, da Marcos Ureña, mod kampens slutning, gjorde det til 3-0 med et brag af et langskud, der tog undersiden af overliggeren, inden bolden gik ind.

FCM fik dermed revancheret sig for en halvsløj start på forårets superliga-runde, og krøb med sejren op som nummer tre i rækken. Nu side om side med Aab og Brøndby.

Der resterer 12 spillerunder inden mesteren kan kåres i fodboldens superliga.