Første arbejdsdag for ny FCM-træner: - En speciel dag

Kenneth Andersen havde i dag første træning med FC Midtjylland, og der var en speciel dag for den nye træner.

I dag var en helt særlig dag på FC Midtjyllands træningsanlæg i Ikast. Den nye leder af ulveflokken, Kenneth Andersen, havde nemlig første træning.

- Det er en speciel dag, når man skal have holdet for første gang. Det gik rigtig fint, men man selvfølgelig skal man lige vende sig til at komme ind i en helt nyt gruppe, siger Kenneth Andersen, der før stod i spidsen for FCM's U19-hold.

Efter fire fridage på grund af landsholdspause begyndte træningen igen i dag.

Ingen store ændringer

Kenneth Andersen afløste i sidste uge Jess Thorup som cheftræner, som nu er draget til Belgien og storklubben Gent.

- Det er virkelig dejligt at komme i gang, og der var masser af god energi. Jeg kom ikke med de store ændringer, fordi jeg lige skal stikke en finger i jorden og se, hvad der foregår, og så skal jeg nok sætte mit præg på det senere, siger den nye cheftræner.

Heller ikke spillerne mærkede de store forandringer ved dagens træning.

- Der var absolut ingen forskel i træningen, heller ikke i vores måde at være på. Vi er en sammentømret enhed, og derfor ved vi, hvad vi skal levere. Det, vi gør, virker okay lige pt, så det ville være dumt at lave alt muligt om lige med det samme, siger Jakob Poulsen, der er anfører for midtjyderne.

Første store opgave for den nye cheftræner bliver på lørdag klokken 16.00, hvor FC Midtjylland møder FC Nordsjælland på udebane.

 

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.