Formsvage HC Midtjylland ryger ud af top-8

HC Midtjylland tabte for syvende ligakamp i træk og må overlade den vigtige ottendeplads til Ribe-Esbjerg.

HC Midtjylland kan for alvor mærke konsekvenserne af en dårlig stime i 888 Ligaen i herrehåndbold.

Fredag tabte holdet for syvende ligakamp i træk, da det blev til nederlag på 24-27 ude mod Skjern.

Da Ribe-Esbjerg samtidig vandt over bundholdet Randers HH med 25-24, røg HC Midtjylland ud af top-8 og er dermed i overhængende fare for at gå glip af en plads i slutspillet.

Midtjyderne har 20 point på niendepladsen, mens Ribe-Esbjerg på ottendepladsen har 22 point. Begge hold har spillet 22 ud af 26 kampe.

HC Midtjylland kom til Skjern med ti nederlag i de seneste 11 kampe i alle turneringer. Skjern havde derimod hentet tre sejre på stribe - den seneste vundet på udebane over den forsvarende mester, Bjerringbro-Silkeborg.

Ikke desto mindre lagde gæsterne fra HC Midtjylland bedst fra land og kom foran 4-1. Men derfra tog Skjern over og trak fra til 10-7. Derfra var gæsterne ikke foran igen.

Ribe-Esbjerg havde hjemme mod bundholdet Randers længe fat i den lange ende og førte 14-10 ved pausen. Alligevel blev det spændende til sidst, og tre minutter før tid kom Randers på 24-24.