Fodboldtalent klarede cuttet

FC Midtjyllands Jesper Juelsgård er med i den endelige danske u/21-trup til EM.

Der har været tvivl til det sidste, men FC Midtjyllands Jesper Juelsgård kan ånde lettet op. Han er blandt de 23 spillere, der skal repræsentere Danmark ved EM for u/21 hold fra den 11. til den 25. juni.

Tre spillere - to pladser

Der har været hård kamp om pladserne på holdet. Jesper Juelsgård har på sin venstre back ,konkurreret mod Michael Lumb og Nicolai Boilesen, der begge har erfaring fra udlandet. Landstræneren fandt kun plads til to venstre backs i truppen, og sorterede Michael Lumb fra.

FC Midtjylland er flot repræsenteret i truppen. Målmand Jonas Lössl har været fast mand på holdet længe, og også midtbanespilleren Mads Albæk skal være med til at forsvare de rød/hvide farver.

For første gang i Danmark

Turneringen bliver afholdt i Aalborg, Århus, Herning og Viborg. De bedste 8 ungdomslandshold i Europa har de sidste to år kæmpet for at kvalificere sig. Danmark spiller første kamp mod Schweiz lørdag d. 11 juni.

Søndag d. 5 varmer vi op til turneringen i vores udsendelse 19:30. Her tager vi på café med Jesper Juelsgård og holdkammeraten Jonas Lössl.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.