Fodbold: FCM skriver rekordlang kontrakt med assistenttræner

Assistenttræner Kristian Bach Bak har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland. Han bliver i klubben til 2024.

FC Midtjyllands assistenttræner, Kristian Bach Bak, har i den grad bundet sig til sin klub. Han har nemlig netop underskrevet en kontrakt, som løber de næste fem år.
Og den lange kontrakt er kun udtryk for én ting:

- Vi vil gerne hinanden, siger han i en kommentar til klubbens hjemmeside og fortsætter:

quoteJeg er meget glad for min nye aftale, og jeg er meget ydmyg over for mit virke i FC Midtjylland.

Kristian Bach Bak

- Jeg har det fantastisk i klubben, og jeg er fuldstændig afklaret omkring min rolle. Samarbejdet fungerer perfekt, og det ændrede sig overhovedet ikke, da Kenneth Andersen afløste Jess Thorup som cheftræner. Jeg er meget glad for min nye aftale, og jeg er meget ydmyg over for mit virke i FC Midtjylland. Det er virkelig et fedt sted, siger Kristian Bach Bak.

Han føler selv, han har udviklet sig meget som træner – især i måden han forbereder sig på.

- En dag kom Claus Steinlein forbi og sagde: Luk nu den computer. Du skal bare være dig selv, det er det, vi har brug for. Det betød rigtig meget for mig, og den direkte jargon er med til at udvikle mig i den rolle, jeg har i klubben, siger han til klubbens hjemmeside.

Lige nu befinder Kristian Bach Bak sig fint i sin position som assistenttræner, men på sigt drømmer han om at sidde i cheftrænersædet. Men det er et mere langsigtet mål.

- Det klart vigtigste for mig er, at jeg arbejder et sted med de rette værdier, og det gør jeg nu. Et sted hvor det hele menneske er i fokus, så mine ambitioner peger mere i retning af værdier og arbejdsmiljø end selve jobfunktionen, slår Kristian Bach Bak fast.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.