Fodbold: FC Midtjylland-anfører igen vraget i underholdende sejr

Jakob Poulsen startede igen ude, da FC Midtjylland slog FC Nordsjælland med 2-1 i en underholdende kamp.

Der bliver jublet efter Evanders udlignende mål.

Der var chancer i massevis og god underholdning, da FC Midtjylland og FC Nordsjælland søndag mødtes i 3F Superligaen.

FCM skabte flest muligheder og var i sidste ende også skarpest, da hjemmeholdet vandt med 2-1.

For anden kamp i træk startede FCM-anfører Jakob Poulsen på bænken, men mens spillet i Poulsens fravær ikke var ret godt i seneste kamp mod Esbjerg, var det anderledes velfungerende mod FCN.

Begge hold spillede sig ganske nemt frem til store chancer, og der kunne sagtens have været scoret flere mål end de tre scoringer, det blev til.

Det var underholdende fra første fløjt, og det blev også til en tidlig scoring, da gæsterne tog føringen efter bare fem minutter.

Lynhurtige Isaac Atanga blev sendt i dybden i højre side, trak ind i banen og kunne se sit afrettede skud gå i en bue over FCM-målmand Jesper Hansen og i nettet.

Efterfølgende pressede især FCM gevaldigt på for en scoring i en tempofyldt første halvleg.

Kort før den halve time fik hjemmeholdet straffespark, og det sendte brasilianske Evander stensikkert i kassen til 1-1.

I anden halvleg fortsatte det chancefyldte spil, og ti minutter efter pausen lynede FCM's Ayo Simon Okosun, da han resolut bankede bolden i nettet fra kanten af feltet.

Med knap 20 minutter tilbage af kampen kom Jakob Poulsen på banen til store klapsalver.

Også med Jakob Poulsen på banen var det underholdende. FCM kom tæt på at lukke kampen, mens FCN var uhyre tæt på en udligning ved Mikkel Rygaard, men tre mål var alt, hvad det blev til.