Flydtkjær bidt af flåt

Folketingspolitikeren Dennis Flydtkjær fra Dansk Folkeparti må gå med klap for øjet efter han er blevet bidt af skovflåt.

En lille blodsugende mide har sendt Dansk Folkepartis Dennis Flydtkjær til tælling. Lige nu går han med klap for øjet for at beskytte det mod vind og vejr - øjet kan nemlig ikke lukkes, efter han er blevet bidt af en skovflåt.

Han er lammet i venstre side af ansigtet og taler med besvær.

Politikeren fandt ud af der var noget galt i slutningen af maj, hvor han fik en voldsom hovedpine i den ene side af hovedet.

- Der bredte det sig til at jeg blev lam i venstre side af ansigtet, og det var ret ubehageligt, siger Dennis Flydtkjær.

Hjerneblødning

I første omgang troede lægerne, at det var en hjerneblødning. Men det viste en skanning, det ikke var. Da ansigtet så begyndte at hæve op, troede lægerne, at det måske kunne være kræft - også det blev afvist.

Torsdag i sidste uge blev Dennis Flydtkjær så skannet, og lægerne fandt ud af, at politikeren har fået borreliose. Borreliose får man af borrelia, som er en bakterie, der findes i skovflåters spyt.

Læs mere på skovflaat.dk

Får medicin

I dag får folketingspolitikeren medicin mod sygdommen og er i bedring. Onsdag var der mere glædeligt til Flydtkjær, der blev han far til en lille datter.

Dennis Flydtkjær er blevet lam i den ene side af ansigtet, efter at være blevet bidt af en flåt.