Flot comeback sender FC Midtjylland til tops

FC Midtjylland var bagud på hjemmebane mod Randers, men tre mål i anden halvleg vendte kampen for midtjyderne.

FC Midtjylland fandt tilbage på vindersporet, da holdet mandag aften slog Randers med 3-1 på hjemmebane.

Kampen startede ellers skidt for hjemmeholdet, der kom bagud 0-1, men scoringer af Pione Sisto og Morten "Duncan" Rasmussen vendte kampen.

Mandagens flotte FCM-sejr sender midtjyderne op på Superligaens førsteplads, hvor de nu har seks point efter tre runder. I øvrigt samme point antal som dagens modstander fra Randers, som dog har en dårligere målscore.

Randers-angriberen Viktor Lundberg bragte udeholdet foran i første halvleg, da han hamrede kuglen i mål fra distancen. Målet kom i stand efter forarbejde af Randers-anfører Christian Keller, som udnyttede et dumt boldtab på midten af banen af FCM-spilleren Izunna Uzochukwu.

Udeholdet dominerede første halvleg, hvor spillet til gengæld slet ikke hang sammen for FC Midtjylland. Kampen ændrede sig dog totalt efter pausen, hvor Pione Sisto tegnede sig som kampens store profil. Først steg han til vejrs og headede et indlæg i kassen, og derefter sparkede han et frispark direkte i mål fra distancen. Flot præstation af den unge midtjyde, som var kampens store oplevelse.

Mod slutningen af kampen blev FC Midtjyllands Rilwan Hassan vist ud efter en batalje med Randers-spilleren Elmar Bjarnason. FC Midtjylland var til gengæld heldige tidligt i kampen, da hjemmeholdet let kunne være blevet præsenteret for et rødt kort. FCM-angriberen Sylvester Igboun tacklede Randers-backen Johnny Thomsen og ramte hans ankel med knopperne forrest, men slap med en advarsel.

Morten "Duncan" Rasmussen slog sejren fast for FC Midtjylland, da han viste målnæsen og scorede til slutresultatet 3-1 efter 85 minutter. I øvrigt superligamål nummer 100 for angriberen. /ritzau/