Finsk midtbanetalent bliver i FCM

FC Midtjylland har forlænget kontrakten med den unge finne Kaan Kairinen, så den løber i de kommende fem år.

For et år siden sikrede FC Midtjylland sig den finske U19-landsholdsanfører Kaan Kairinen, der tidligere har været på The Guardians liste over de 50 største talenter i verden. Nu har klubben forlænget kontrakten med midtbanetalentet, så den løber for de kommende fem år.

Kairinen har fortsat sin førsteholdsdebut til gode, men i FCM-ledelsen ser man et stort lys i midtbanespilleren:

- Han er kun lige blevet 18 år, så han er stadig en ung mand, men han har imponeret alle i klubben, og jeg er overbevist om, at han får debut i det nye år og går en stor fremtid i møde i FC Midtjylland, siger sportsdirektør Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

Det er da også målet fra hovedpersonen selv at få den første officielle optræden i den sorte trøje.

- Målet for den kommende periode er at få min debut og derefter kæmpe mig til mere og mere spilletid. Jeg har været lidt skadet, men er klar igen, og jeg føler, jeg er tæt på, siger Kaan Kairinen, der nyder tilværelsen i den midtjyske klub.

- Jeg kan lide menneskerne i og omkring klubben. Det føles som en stor familie. Der er ikke bare en klub, hvor du kommer og træner og så tager hjem igen. Folk interesserer sig for en og tager sig af en, og jeg har det godt med mine holdkammerater og trænerteamet. Det er vigtigt for mig.

Kaan Kairinen blev for et år siden hentet som et resultat af scouting-samarbejdet mellem FC Midtjylland og Brentford FC, men fremtiden for Kairinen ligger altså nu på den midtjyske hede.