Fejrede løsladelse med ny anholdelse

Efter 60 dage i fodlænke fejrede en 39-årig mand fra sin frihed med at begå vold mod en kvindelig bartender på Bondestuen i Ikast. Han er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Fredag kunne en 39-årig mand fra Ikast endelig smide fodlænken. Den havde han båret i 60 dage, fordi han var blevet dømt for vold.

Men meget tyder nu på, at livet i friheden kan blive en kort fornøjelse for den lokale mand. Natten til lørdag fejrede han nemlig friheden på Bondestuen i Ikast ved at gøre sig til hovedperson i endnu en voldssag.

- En kvindelig bartender beder manden om at forlade stedet, da de ikke ønsker at have en voldsmand til stede. Og her er det så at han reagerer ved at nikke kvinden en skalle, inden han stikker af fra stedet, lyder det fra Bent Smedegaard fra Lokalpolitiet i Herning.

Kendt voldsmand

Manden er særdeles godt kendt af politiet - ikke mindst for vold - og de har derfor ledt intens efter ham, siden de fik anmeldelsen klokken 02.07 natten til lørdag.

- Han har nok godt vist, at jorden brændte under ham, og søndag klokken 10.32 finder vi ham endelig på gaden i Ikast, og han bliver anholdt på stedet, forklarer Bent Smedegaard.

Ikke en god sag i retten

Mandag formiddag fremstilles den 39-årige i et grundlovsforhør ved Retten i Herning. Her skal en dommer afgøre, om den 39-årige skal finde sin fodlænke frem igen, eller om han kan se frem til at skulle bag tremmer.

- Det taler naturligvis ikke ret godt for hans sag, at han netop har afsonet én dom for vold og så få dage efter igen bliver sigtet for vold, siger Bent Smedegaard.

OPDATERET: Den 39-årige blev varetægtsfængslet i fire uger.