FCMs cheftræner: Sæsonen er absolut godkendt

Kenneth Andersen er godt tilfreds med sæsonen, der ender med DM-sølv og guld i pokalen.

Han blev forfremmet fra U19-træner til cheftræner i oktober. 

Og fredag aften var Kenneth Andersen så med til at sikre FC Midtjylland klubbens første pokaltitel, da ulvene vandt finalen mod Brøndby efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

- Jeg var slet ikke i tvivl om, at vi nok skulle være der i dag. Der har været bygget lidt op til det på det seneste, og vi har spillere, der har prøvet rigtig meget, så jeg var slet ikke i tvivl, sagde cheftræneren til TV MIDTVEST efter kampen. 

Da Kenneth Andersen overtog ansvaret efter Jess Thorup, var FCM stadig med i kampen om DM-guldet. Nu er FC København blevet mestre, og midtjyderne må nøjes med sølv.

Men efter pokaltriumfen i Parken kalder Andersen alligevel sæsonen for godkendt, selv om han erkender, at præstationerne kunne have været bedre i slutspillet.

- Vi gik efter at vinde det danske mesterskab og vinde pokalen. Nu står vi med pokalen og får sølvmedaljerne, så sæsonen er absolut godkendt.

- Hvordan var det at blive kastet ind i det undervejs?

Det har været en fed oplevelse, og den bliver ikke mindre fed i dag.

FC Midtjylland har fire gange tabt en pokalfinale, og anfører Jakob Andersen var også en meget glad mand.

- Der var en fantastisk atmosfære fra begge fangrupperinger. Det var bare en fed kamp. Det var uden tvivl en af de største kampe, jeg har spillet. Spænding, intensitet og en fantastisk kamp, hvor vi heldigvis også står som vindere. Det kunne vi ikke have skrevet ret meget bedre, lød det fra anføreren. 

 

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.