FCM videre i sikker stil

Med en 3-1-sejr i returkampen på MCH Arena er FC Midtjylland et skridt nærmere Europa Leagues gruppespil.

Midtjyderne kunne glæde sig over en sikker sejr og dermed avancement til næste kvalifikationsrunde i Europa League.

Med en 4-2-sejr fra det første opgør havde FC Midtjylland allerede det ene ben i næste runde. Alligevel havde cheftræner Jess Thorup været ude at kalde kampen mod ungarske Ferencvaros for en "mega vigtig kamp".

Det kunne også ses på midtjydernes spil. Ulvene dominerede i det meste af kampen, og de kom også frem til masser af chancer.

Tim Sparv var tæt på i flere omgange, og Poul Onuachu fik en meter fra stregen og foran et helt frit mål på mærkværdig vis ikke scoret. Det gjorde dog ikke noget. For senere i første halvleg serverede Rasmus Nissen bolden for Gustav Wickheim, og så lignede det, at kvalifikationen var sikret.

I anden halvleg fik Rui Pedro udlignet, men med mål fra Rasmus Nissen og Alexander Sørloth kørte midtjyderne sikkert sejren hjem, og så endte det 3-1.

FC Midtjylland er dermed videre med 7-3 samlet.

I tredje kvalifikationsrunde venter polske Arka. De kampe spilles henholdsvis 27. juli i Polen og 3. august i Herning.