FCM vandt sidste test

FC Midtjylland gik en god generalprøve forud for kvalifikationen til Europa League på torsdag, da holdet i dag slog Randers FC med 1-0.

Sidste års bronzevindere fra FC Midtjylland mødte i dag Randers FC som sidste test i den korte opstart til den nye sæson. Allerede på torsdag tager midtjyderne nemlig hul på kvalifikationen til Europa League, og derfor var det et slagkraftigt hold, Jess Thorup sendte på banen.

Spillere som Jakob Poulsen, Pione Sisto, Kristoffer Olsson og Kian Hansen var alle at finde i dagens startopstilling mod Randers FC, der først tager officielt hul på sæsonen, når Superligaen indledes midt juli – og her venter FC Midtjylland faktisk igen i sæsonens første kamp.

Kampen blev dog ganske målfattig. Men det lykkedes alligevel midtjyderne at trække sig ud af opgøret med en 1-0-sejr på et mål af østrigske Daniel Royer. På trods af sejren var klubbens nye assistenttræner, Kristian Bach Bak ikke helt tilfreds med præstationen. 

- Jeg er ikke tilfreds med spillet. Vi spiller  ikke nogen god kamp, står ikke særligt godt på banen og scorer ikke på nogle dødbolde.  Jeg er tilfreds med, at vi vinder, men vi skal gøre det meget bedre end det her. Vi skal ikke give modstanderen så mange chancer, som vi gør i dag. Når vi skal ud i Europa er det rimeligt vigtigt at holde nullet. Og så skal vi spille meget mere direkte i stedet for bare at stå og spille bolden rundt, siger Kristian Bach Bak.

Jess Thorup sendte i løbet af kampen hele 22 spillere på banen. Undervejs foretog han en ændring, hvor hele syv spillere blev skiftet ind samtidigt.
 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.