FCM-træner vil dommerfejl til livs med video

En dommerkendelse fik betydning i topkampen mellem FCM og FCK. Jess Thorup taler for at bruge videoteknologi.

- Jeg taler for videoteknologi. Det tager ti sekunder at se den på video, og det kan gøre en forskel. Vi skal bruge de redskaber vi har, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland følte sig snydt efter 1-3-nederlaget til FC København søndag aften i Alka Superligaen. 

Midtjyderne følte, at de fejlagtigt fik annulleret et mål, som kunne have bragt FCM på 1-1 i første halvleg.

Ifølge FCM-cheftræner, Jess Thorup, er det på tide at tale om videoteknologi i Danmark, da han er træt af fejlene.

- Jeg er megaærgerligt over, at der en dommer eller en linjedommer, der vælger at annullere et mål, der er der. Det kunne have været en vigtig kampændring i forhold til at komme tilbage i kampen. 

- Det er man som træner træt af, og jeg synes, det er på tide at bruge de her redskaber, så vi ikke skal stå her bagefter og være afhængige af om en dommer eller en linjedommer har en god dag.

- Jeg taler for videoteknologi. Det tager ti sekunder at se den på video, og det kan gøre en forskel. Vi skal bruge de redskaber vi har, siger Jess Thorup.

Anerkender FCK-sejr

Cheftræneren accepterede dog på trods af de tvivlsomme kendelser FCK's sejr.

- Jeg anerkender helt klart FCK's sejr. De er superskarpe, specielt de to angribere oppe foran. Når de så er foran, er de rutinerede og giver ikke meget væk, siger Jess Thorup. 

Det annullerede mål blev scoret af Jonas Borring. Han var ligesom sin træner ikke tilfreds med søndagens dommere.

- Vi får en masse kendelser imod os, så det gjorde det ikke nemmere i dag. Jeg synes generelt, vi havde dommerne imod os.

- De traf nogle beslutninger, og det er menneskeligt at fejle, og så er det bare ærgerligt, når det ikke går vores vej, siger Jonas Borring.

/ritzau/