FCM-træner følte sig tæt på sejren i Parken

FCK taber sjældent i Parken, men FCM følte, at man havde fortjent sejren i søndagens nullert.

FC Midtjylland kunne med en sejr i Parken mod FC København have åbnet en margin på syv point til mestrene fra hovedstaden, men topbraget endte 0-0.

Hos de gæstende midtjyder var der dog en følelse af, at man godt kunne have fortjent de tre point i en kamp, som bølgede meget frem og tilbage.

- Det er skuffende på baggrund af kampen, at vi ikke fik hentet et resultat. Men når vi ikke kunne score, så er jeg omvendt tilfreds med, at vi fik lukket af og ikke gav ret meget væk, lyder det fra cheftræner Brian Priske.

- Vi skabte de største chancer og havde de største muligheder, men nogle gange får man ikke det resultat, som man gerne ville.

- Min følelse var, at anden halvleg var outstanding af drengene. Der blev arbejdet både defensivt og offensivt.

Nyankomne Emiliano Marcondes fik midtjydernes første chance i kampens start, og han var også skuffet efter kampen.

- Det er jeg i hvert fald som offensivspiller. Vi skulle have scoret, siger Marcondes, som dog kan leve med det ene point.

- I morgen (mandag, red.) kan vi nok godt kigge i spejlet og sige, at vi leverede en god præstation. Vi gjorde, hvad vi kunne, men skulle måske have haft lidt mere kvalitet i de sidste aktioner.

Midtjyderne fastholder altså forspringet på fire point til mestrene, men selv om Brian Priske følte sig tæt på sejren søndag, så forudser han ikke, at FCM kan hægte københavnerne af.

- Styrkeforholdet er meget lige. FCK er stadig et godt hold og har kvalitet over hele linjen. Lige nu har vi et lille forspring, og det skal vi fastholde så længe som muligt, siger han


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.