FCM-træner er tilfreds med truppen inden CL-kampe

Træner Brian Priske håber, at FCM formår at holde på klubbens profiler, inden transfervinduet lukker.

FC Midtjylland kvalificerede sig forleden til Champions League, da mesterholdet slog Slavia Prag.

Et gruppespil i Champions League er estimeret til at give FCM mere end 200 millioner kroner, men de mange penge får ikke træner Brian Priske til at skrige på forstærkninger til truppen.

- Jeg er meget tilfreds med det, jeg har at arbejde med. Vi så i dag, at vi scorede to mål, og vi har mange dygtige, offensive spillere, så jeg ser helt klart truppen være stærk nok, siger cheftræneren.

Søndag kom FCM dog ned på jorden igen, da holdet smed en 2-0-føring mod bundproppen fra AC Horsens.

Defensiven så vaklende ud uden Erik Sviatchenko, der ikke var i truppen.

Brian Priske er dog ikke bekymret over den manglende skarphed i den normalt ellers så sikre defensiv.

- Nej, jeg er ikke bekymret. Alle dem, jeg har i truppen, har jeg en stor tiltro til. Vi får brug for alle i et tætpakket efterår.

Anføreren rygtes til Tyrkiet

Erik Sviatchenko er holdets styrmand i forsvaret. Han har været sat i forbindelse med et skifte til tyrkiske Trapzonspor, inden transfervinduet lukker mandag aften.

Brian Priske håber dog, at klubben kan holde på alle sine profiler.

- Det er klart, at jeg gerne vil holde på hele den trup, vi har. Vi kender hinanden godt, og det har været med til at give os succes. Så selvfølgelig vil jeg gerne holde på det, men det kan jeg ikke selv bestemme, siger Brian Priske.

FC Midtjylland afviste søndag, at Erik Sviatchenko og Frank Onyeka var udeladt af truppen til kampen mod Horsens af transfermæssige årsager.

/ritzau