FCM-træner: Det bliver anderledes på Old Trafford

FC Midtjylland har en 2-1-føring med til Old Trafford, som torsdag danner ramme om returkampen i Europa League.

I Herning havde FC Midtjylland godt styr på Manchester United i sidste uges kamp i Europa League, der endte med midtjysk 2-1-sejr.
    
Når der er returkamp torsdag aften, forventer Jess Thorup et helt andet tryk fra den engelske storklub.
    
Det siger FCM-cheftræneren onsdag aften på et pressemøde på Old Trafford.
    
- Jeg håbede, vi kunne komme til Old Trafford med en chance for at komme videre til næste runde. Det, synes jeg, vi klarede, selv om vi ved, at torsdagens kamp bliver anderledes.
    
- Det er en udekamp, og Manchester United er i mine øjne store favoritter, men i det mindste har vi givet os selv en chance, siger Jess Thorup.
    
Og havde FC Midtjylland ikke selv troen på det, så kunne holdet lige så godt sætte sig tilbage i flyveren og tage hjem, mener han.
    
- Måden vi performede på i første kamp, gav os en masse tro på os selv og en tro på, at vi kan komme videre til næste runde, selv om det bliver en svær kamp. Men hvis vi ikke havde troen, så kunne vi lige så godt rejse hjem igen.
    
Taktisk har Jess Thorup forberedt sine spillere på, hvordan 2-1-føringen fra Herning skal forsvares. Det kommer ikke til at fylde meget ved den afsluttende træning på kampbanen.
    
- Vores træning tirsdag var meget vigtig taktisk. Træningen på Old Trafford vil ikke handle om noget taktisk, og hvis spillerne skal have taget selfies på stadion, så bliver det i aften.
    
- Så vi skal kigge os omkring og se, hvad Old Trafford er for et stadion, siger Jess Thorup.
    
Torsdagens kamp i Manchester begynder klokken 21.05 dansk tid.
    
/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.