FCM-talent hyldet af DBU

DBU gav i dag sin U21 2010 talentpris til FC Midtjylland-målmand

 

22-årige Jonas Lössl er et af Danmarks største fodboldtalenter. Det blev slået fast i eftermiddag, da Dansk Boldspil Union gav ham Året Talentpris 2010 for U21-spillere.

I motivationen for udnævnelsen hedder det blandt andet at:

- Jonas er en målmand, som ikke altid har været den bedste i sin årgang, men har udviklet sig til at være det. Han udstrålede allerede fra første kamp i Superligaen stor ro og modenhed i sine indgreb. Både ude i feltet og i én mod én situationer. Samtidig reagerer han, trods sin højde, hurtigt på stregen. De færdigheder gjorde hurtigt Jonas til en nøglespiller i en svær periode for hans klub. Jonas' seriøse og intelligente tilgang til træning og hans store opmærksomhed på detaljens betydning garanterer, at han fortsat vil udvikle sit målmandsspil.

Allerede A-spiller

Den unge spiller har allerede været udtaget til det danske A-landshold og har i øjeblikket 12 U21-landskampe på CV'et. Ligeledes var han nomineret til Årets talent ved Dansk Fodbold Award 2010.

Ud over Jonas Lössl fik også to andre talenter i dag en pris. DBU's U19 Talentpris 2010 gik til Jannik Vestergaard og U17-prisen gik til Kenneth Dahrup Zohore. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.