FCM-talent har medfødt knæskade: - Der har været mange bekymringer

Efter et forår med store knæproblemer er FC Midtjyllands unge forsvarstalent Rasmus Nicolaisen tilbage på træningsbanen.

22-årige Rasmus Nicolaisen har trods sin korte karriere haft mange skadespauser at slås med. En medfødt knæskade holder ham nemlig på skadeslisten med jævne mellemrum.

Rasmus Nicolaisen har døjet med sine knæproblemer hele foråret, men nu er den unge forsvarsspiller igen tilbage på træningsbanen, skriver FC Midtjylland på klubbens hjemmeside.

- Jeg er meget glad for at være fit for fight, så jeg kan konkurrere på lige vilkår med mine holdkammerater, lyder det fra Rasmus Nicolaisen.

- Der har været mange bekymringer

Skadesperioden har taget hårdt på de mentale kræfter, fortæller forsvarsspilleren.

- Der har været mange bekymringer, det erkender jeg gerne. Og den ene uge lignede det en ny operation, hvilket virkelig var en hård en for mig, men kort efter var der så optur, fordi jeg kunne blive klar alligevel, fortæller Rasmus Nicolaisen.

22-årige Nicolaisen, der indtil videre er noteret for 27 kampe og fem scoringer i FC Midtjylland, ser nu frem til at komme i aktion i kamp igen.

- Det er fantastisk, at jeg igen spiller helt uden hæmninger. Nu handler det om at gøre det, der skal til for at holde mig på dette niveau.

FC Midtjyllands næste opgave i Superligaen venter mandag, hvor turen går til Farum og et møde med FC Nordsjælland i mesterskabsslutspillet.

De forsvarende danske mestre er lige nu ni point efter FC København på førstepladsen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.