FCM tabte i Champions League

Med en miserabel første halvleg spillede FC Midtjyllands håndboldkvinder chancen for en Champions League-overraskelse af hænde (Arkivfoto).

FCM-spillerne var for længe om at komme op på de ungarske skytter, og det kostede chancen for en overraskelse.

Det er en ærgerlig fornemmelse, som FC Midtjyllands håndboldkvinder står med efter 26-29-nederlaget til Györi Audi ETO KC i Champions League-semifinalen.

For selv om ungarerne var bedst set over hele kampen, så vandt FCM anden halvleg med to mål, og derfor blev den kiksede første halvleg, hvor holdet en overgang var bagud 8-15, afgørende for opgøret.

- Vi var rigtigt godt forberedt, men vi fik ikke tacklet ordentligt på dem i begyndelsen af kampen, og derfor fik de lov at komme alt for tæt på og skyde. Vores målmand havde ikke en chance, siger venstrebacken Stine Jørgensen.

Gav aldrig op

Samme analyse er træner Helle Thomsen nået frem til. Hun hæfter sig dog ved, at hendes mandskab aldrig gav op.

- Holdet viste høj moral. Vi aftalte at gå ind med alt, hvad vi havde i anden halvleg, så vi kunne se hinanden i øjnene efter kampen, og det synes jeg, at vi kan.

- Vi manglede måske lige det held og de dommerkendelser, der kunne have vendt kampen til vores fordel. Men det var jo ikke dommernes skyld, at vi tabte, siger Helle Thomsen.

Hun skal nu forsøge at bygge holdet op til kampen om tredjepladsen i turneringen, og det behøver ikke at blive nogen svær opgave, hvis man spørger Stine Jørgensen.

- Vi har hele tiden været forberedt på, at vi skulle spille to kampe hernede, og jeg tror også, at det er en fordel, at vi har spillet et par timer tidligere end vores modstander.

- Det giver os mere tid at restituere i, og vi har også har lidt længere tid at forberede os på det, der venter, siger landsholdsspilleren.

Kampen om tredjepladsen spilles klokken 14.30, og modstanderne bliver enten Vardar eller Budocnost.

/ritzau/