FCM: Sviatchenko ude resten af året

FCM-forvarsspilleren, Erik Sviatchenko, har været nødt til at acceptere, at det nok ikke bliver til mere fodbold for ham i år.

Fodboldspilleren Erik Sviatchenko kommer næppe mere på banen i år.

Det er meldingen fra FC Midtjylland-profilen, der har haft et skadesplaget 2014. Senest blev han skadet i låret i oktober.

- Prognosen hed i første omgang otte uger, men vi var positive og regnede med, det kunne overstås på cirka halvdelen af tiden, siger den 23-årige forsvarsspiller til bold.dk.

Accepterer ventetiden

Men alt tyder nu på, at Erik Sviatchenko må vente længere endnu, før han fysisk er klar til at hjælpe holdkammeraterne på grønsværen.

- Nu accepterer jeg, at det nok ikke bliver til så meget mere i år. Vi har fire kampe tilbage, og det tager alligevel lidt tid for mig at komme i gang igen. Formen er helt fin nu i forhold til at løbe lige ud, men det med at sparke og accelerere arbejder jeg stadig med, lyder det fra forsvarsspilleren.

Klar til opstart i januar

Superligaen holder pause fra begyndelsen af december til slutningen af februar. Erik Sviatchenko forventer at kunne være helt klar til opstarten i januar.

- Jeg regner med at stå snorlige i januar, siger Erik Sviatchenko.

Forsvareren har kun været med i seks kampe i denne sæson, hvor FC Midtjylland har været helt suveræn i Superligaen.

Klubben har 34 point for 14 kampe og har et forspring på 10 point ned til Randers FC, der ligger nummer to.

/ritzau/