FCM-sponsor: Vi har troet på det fra starten

Det har handlet om at tro på projektet, hårdt arbejde og et erhvervsliv, der har bakket op som sponsorer, forklarer storsponsor om FCM's guldsucces

08:33

Steen Hessel er salgsdirektør hos bilforretningen Ejner Hessel, som er storsponsor af FC MIdtjylland. Video: Torben Mondrup, TV MIDTVEST

Købmandsskab, dristighed og en stærk tro på projektet. Det er kodeordene bag FC Midtjyllands guldpokal, ifølge en af holdets storsponsorer.

Steen Hessel, som er salgsdirektør hos en af Danmarks største bilkoncerner, Ejner Hessel, var med til at  grundlægge FC Midtjylland i 1999. Dengang blev klubben til i en fusion mellem fodboldklubberne Herning Fremad og Ikast FS. 

Flid og tro

Steen Hessel var dengang formand for Herning Fremad.

- Vi er nogen, der har været med til at stifte klubben og vi har selvfølgelig sat vores fingeraftryk, men der er heller ingen tvivl om at der har været nogle mennesker i klubben som har været rigtig dygtige til at få andre med. Og så den der flid. Man skal ikke underkende at de er sindssygt flittige, mange af de mennesker der arbejder i Midtjylland (FCM, red.), siger Steen Hessel om årsagen til FC Midtjyllands nuværende succes.

Men også troen på at tingene kan flaske sig, er vigtig, pointerer sponsoren.

- Vi har haft det udgangspunkt, at vi tror, alt kan lade sig gøre. der er ikke noget for os, som er umuligt og det har ligesom vist sig at hvis man arbejder hårdt nok og tror på tingene, så kan tingene lykkes, forklarer Steen Hessel.