FCM-spillere tilfredse trods 4-1 nederlag

Selv om det blev til en napolitansk lussing på hjemmebane torsdag aften til FC Midtjylland, er spillerne tilfredse med kampen.

Trods 1-4 mener FCM-spillerne, at de leverede en god indsats mod Napoli, der bare var skarpere.

Når man taber med 1-4, er det sjældent, spillerne er tilfredse med deres indsats i kampen, men FC Midtjyllands spillere mener, at de i store perioder matchede stjernerne fra Napoli i torsdagens Europa League-opgør.

Det gav bare ikke udslag på måltavlen.

- Jeg synes, vi i perioder viste, at vi kan spille med, og vi har ære af denne her kamp, siger midterforsvarer Kian Hansen.

- Jeg synes godt, vi kan tage herfra med oprejst pande.

Tidligt i kampen havde FCM faktisk bolden i nettet til 1-0, men scoringen blev underkendt for frispark, og det var ellers her, kampen kunne være blevet interessant.

- Vi spillede en god gang fodbold, og vi kom egentlig foran. Om der var frispark, skal jeg ikke kunne sige, men jeg synes, vi havde dem lidt der, og så må vi bare tage hatten af for, at de lavede de flotte mål, siger Kian Hansen.

Også midtbanespilleren Jakob Poulsen føler, at midtjyderne spillemæssigt var godt med i kampen.

- I de første 20 minutter synes jeg egentlig, vi sad lidt på kampen, men vi vidste også, at det er klassespillere, og at de ikke skal have meget plads for at lægge den ind, og det beviste de især på det første og det tredje mål, siger Jakob Poulsen.

- Hvis vi kigger på vores kamp og tager de mål væk, som de scorede, så synes jeg egentlig, der var rigtig meget godt. Der er meget godt at tage med, men det er bare svært at sige, når man lige har tabt 1-4, lyder det fra Jakob Poulsen.

FCM er nummer to i puljen med seks point for tre kampe. Napoli er i front med ni point, mens Legia Warszawa og Club Brugge har et enkelt point hver.

/ritzau/

 

Hør Erik Sviatchenkos reaktion efter kampen her:

Hør Jakob Poulsens reaktion efter kampen her:


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.