FCM-spillere tæt på EM-formen

Lærke Møller og Susan Thorsgaard nærmer sig topformen efter skadespauser. Og budskabet til landstræneren er tydeligt: Vi bliver klar til EM.

FC Midtjyllands landsholdsspillere Lærke Møller og Susan Thorsgaard er langsomt, men sikkert på vej mod EM-formen.

De to FCM-profiler har været ude i et kapløb med tiden på grund af skader, men lørdagens EHF-kamp mod serbiske Naisa Nis viste, at det går den rigtige vej. FC Midtjylland satser på at bygge dem langtsomt op til storform for at undgå overbelastningsskader - men det blev til en del spilletid, og de scorede begge to mål i FCM-sejren på 31-23.

FCM storleverandør

Jan Pytlich udtager EM-truppen den 30. november. FC Midtjylland står til at blive storleverandør til holdet - ud over Lærke Møller og Susan Thorsgaard bliver der formentlig plads til Line Jørgensen og Trine Troelsen. De scorede henholdsvis tre og to mål i lørdagens kamp.

Hvis lansdstræneren engang skulle komme i bekneb for en venstre fløj, kunne Malene Dalgaard være et godt bud. Hun scorede otte gange og blev kåret til kampens bedste FCM-spiller.  

Interview med Susan Thorsgaard: 

Interview med Lærke Møller:

FC Midtjylland har holdt et møde med landstræner Jan Pytlick om, hvordan man tager hensyn til de skadede spillere - cheftræner Kenneth Jensen: 

 

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.