FCM-spillere sigtet for sex med mindreårig

Fire unge elitespillere fra FC Midtjyllands U19-hold er blevet sigtet for sex med en mindreårig pige. /ritzau/

FC Midtjyllands ungdomshold U19 er ramt af en sexskandale. Fire spillere på 18 år er i sidste uge blevet anmeldt for sex med en mindreårig pige fra egnen. Det skriver ekstrabladet.dk

Angiveligt skulle pigens forældre have opdaget de seksuelle forhold og gået til politiet med det tirsdag i denne uge.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter man lørdag overfor ekstrabladet.dk, at man har oprettet sager på baggrund af anmeldelsen. De fire spillere er nu blevet sigtede efter straffelovens § 222 om samleje med et barn under 15 år.

Sigtelserne mod de fire talentspillere bunder ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger efter sigende i, at de skulle have haft sex med den kun 14-årige pige, hvilket er ulovligt ifølge den seksuelle lavalder på 15 år.

FCM's sportsdirektør Claus Steinlein bekræfter lørdag sagen overfor ekstrabladet.dk.

Fra drengene har Claus Steinlein fået den udlægning, at det i sin tid var pigen, der har opsøgt dem på det såkaldte Sportscollege i Ikast, hvor akademiets kommende stjerner er indlogeret, og at de alle troede, at hun var over 15 år.

FC Midtjyllands ledelse udtrykker dyb beklagelse overfor den verserende sag.

- Det er set før, at folk er blevet hængt ud i pressen, og så viser det sig, at der ikke var hold i historien. Det er rigtig synd for pigen, og det er også rigtig synd for drengene, at få den her sag på halsen, lyder meldingen fra sportsdirektør Steinlein.

FC Midtjyllands advokat Flemming Jensen ønskede lørdag ikke at kommentere på sagen.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.