FCM-spiller: Den forkerte taktik

FC Midtjylland skulle have slået flere lange bolde i anden halvleg, mener Kian Hansen efter CL-knockout (arkivfoto).

En mand i overtal og foran 1-0 ved pausen.

Det så lovende ud for FC Midtjyllands forsøg på at vende et 1-2-nederlag i første kamp til sejr over Apoel FC i Champions League-kvalifikationen.

Men missionen mislykkedes, og holdet skulle have taget mere primitive midler i brug i anden halvleg. Det mener i hvert fald forsvarsspilleren Kian Hansen, som ikke var tilfreds med Jess Thorups taktik i pausen.

- Vi fejlede i anden halvleg, og vi var ikke helt enige om, hvad vi skulle gøre, siger Kian Hansen til Jyllands-Posten.

- Men havde I ikke aftalt det i pausen?

- Jo, det havde vi, men vi skulle nok have gjort noget andet. Vi skulle have spillet med nogle flere lange bolde, for vi skabte ikke noget ved at forsøge at spille os til chancerne. Da ved man aldrig, hvad der sker, når eksempelvis Paul Onuachu kommer i en duel, og hvor bolden dumper ned, siger Kian Hansen til avisen med henvisning til den over to meter høje nigerianske angriber.

Kampen sluttede med pausestillingen 1-0 og dermed samlet resultat 2-2, hvilket sendte cyprioterne videre på reglen om udebanemål.

Thorup: Det gik galt i Herning

Cheftræner Jess Thorup forholder sig ikke direkte til kritikken i artiklen, men i et interview med FCM TV udtrykker han skuffelse over det samlede resultat.

- Jeg tror ikke, at der var ret mange andre end os selv, der havde troet, at vi ville gå herned og vinde. Men vi må også erkende, at det ikke er her, det går galt. Det er formentlig på MCH Arena i vores første halvleg, siger han.

Thorup mener, at midtjyderne lige manglede den sidste skarphed, når de afgørende afleveringer skulle slåes.

- Det er ærgerligt at have spillet en så god udekamp, og det så alligevel ikke er nok, siger han til FCM TV.

 

Jess Thorup gav efter kampen dette interview til FCM TV - det er klubbens kommunikationsdirektør Hans Krabbe, der interviewer:

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.