FCM slutter grundspillet på Superligaens femteplads

FC Nordsjælland vandt med 2-1 over FC Midtjylland og tog Alka Superligaens altafgørende sjetteplads.

FCM's Paul Onuachu scorede holdets eneste mål i dagens kamp.

Med en placering som nummer otte inden sidste spillerunde af Alka Superligaen var udeholdet FC Nordsjælland pisket til at vinde sin kamp mod FC Midtjylland på MCH Arena i Herning.

Et stadion hvorfra kun de færreste danske hold får tre point med hjem. Det unge hold lod sig dog ikke påvirke af presset og tog en flot sejr på 2-1.

Da AaB og Randers FC ikke formåede at vinde deres kampe, sender sejren FCN op på Superligaens altafgørende sjetteplads, som giver adgang til mesterskabsspillet.

Første halvleg var præget af hårdt spil fra specielt hjemmeholdet, der måtte indkassere hele fire gule kort i de første 45 minutter.

Det hårde spil påvirkede dog ikke FCN, der efter 43 minutter fik scoret kampens første mål, da kantspilleren Mads Pedersen flot satte sin direkte oppasser i form af Rasmus Nissen og slog en hård bold ind midt for mål.

Her var det intet problem for FCN's topscorer, Marcus Ingvardtsen, at prikke bolden det sidste stykke over stregen til stillingen 1-0.

Anden halvleg blev en rodet affære. Efter 80 minutter satte FCN dog trumf på, da Emiliano Marcondes efter et hjørnespark headede bolden i mål til stillingen 2-0.

Kun tre minutter senere bragte FCM's Paul Onuachu dog kortvarigt spændingen tilbage, da han ligeledes efter et hjørnespark headede bolden det sidste stykke over stregen til slutresultatet 2-1.

FC Midtjylland slutter grundspillet på Superligaens femteplads med 38 point, mens FC Nordsjælland slutter på sjettepladsen med 35 point.