FCM skriver kontrakt med stortalent – scorede to mål mod Manchester United

18-årige Gustav Isaksen er næste skud på talentstammen hos FC Midtjylland. Offensivspilleren har skrevet under på en femårig kontrakt på heden.

FC Midtjylland har sikret sig en femårig aftale med det 18-årige stortalent Gustav Isaksen, der til sommer begynder at træne fast med Superligatruppen.

Det skriver FC Midtjylland på klubbens hjemmeside.

- Jeg er glad og lettet over, at der er kommet en afklaring, og det er en stor dag for mig og min familie. Det er en drengedrøm, som går i opfyldelse, siger Gustav Isaksen.

Imponerede mod Manchester United

Det unge fodboldtalent kom til FC Midtjylland som U12-spiller, som et produkt af klubsamarbejdet med Roslev IK.

Siden er det gået stærkt for Gustav Isaksen, der var med førsteholdet på træningslejr i Dubai denne vinter, ligesom han i foråret scorede to gange mod Manchester United i Youth League-kvartfinalen.

 - Der har været store oplevelser, som jeg aldrig glemmer og ikke mindst god læring hele vejen, lyder det fra Gustav Isaksen, der ser frem til at tage de næste skridt i karrieren.

Udenlandsk interesse forpligter

Ifølge FC Midtjylland har der været udenlandsk interesse for Iksaksen efter den fornemme præstation mod Manchester United.

Derfor ser sportschef Svend Graversen frem til at fortsætte samarbejdet, men han påpeger samtidig, at der venter hårdt arbejde forude.

- Det kræves der for at forløse Gustavs enorme potentiale, og det kommer ikke af sig selv. Der skal arbejdes benhårdt af både Gustav og staben, men når det er klaret, står vi med en unik spiller med store individuelle færdigheder, siger han.

Gustav Isaksen kan se frem til at spille i trøje nummer 45. 

FC Midtjyllands U19-hold mødte i i foråret mægtige Machester United i en kamp, hvor Gustav Isaksen stjal overskrifterne med sine to scoringer.