FCM skiller sig af med angriber

Tim Janssen er færdig hos Superligaens førerhold, når hans kontrakt udløber.

Det er lang tid siden, Tim Janssen har været fast mand i FC Midtjyllands trup. Han har gennem de seneste år været hårdt ramt af skader, og det har gjort, at den hollandske angriber er gledet længere og længere ud af truppen. Nu er Tim Janssen igen fri af skader, men tiden i Herning ser ud til at være slut. Det skriver TV2 Sporten.

Den 28-årige angriber er fortid i klubben, når hans kontrakt udløber til nytår.

- Vi har snakket med Tim om, at han skal kigge efter noget andet til nytår. Det har ikke rigtig været det forløb, vi havde håbet på, og nu skal han ud og finde en anden klub, hvor han kan udfolde sit potentiale, siger Claus Steinlein, sportsdirektør i FC Midtjylland, til TV2 Sporten.

FC Midtjylland hentede Tim Janssen i sommeren 2011, da han var rykket ud af Superligaen med Esbjerg. Hollænderen har spillet 57 kampe og scoret 10 mål for klubben.

Oprustning på vej

FC Midtjylland melder samtidig ud, at de vil gå i offensiven i det kommende transfervindue, der åbner om seks uger. Selv om ulvene har ti point ned til andenpladsen, og sportsdirektøren er imponeret over truppens kvalitet, vil han opruste yderligere for at nå klubben europæiske mål.

- Vi har en målsætning om, at vi skal i gruppespillet i Europa, så vi skal forstærke truppen en lille smule. Det er svært at hente forstærkninger, for jeg synes, vi har en rigtig god trup i forvejen. Vi har også to lejede spillere, som vi skal tage stilling til.