FCM skal møde Manchester United

FC Midtjylland skal møde Manchester United i 1/16-finalen, efter de torsdag spillede uafgjort mod Club Brügge.

Arkivfoto

Torsdag spillede FC Midtjylland hjemmekamp mod belgiske Club Brügge. Kampen endte uafgjort, og det har bragt midtjyderne videre til 1/16-finalen i Europa League. 

Mandag klokken 13.00 er spændingen blevet udløst, om hvilket hold de skal møde i den næste kamp. 

FC Midtjylland har netop trukket Manchester United. 

Sportsdirektøren Claus Steinlein havde gerne set, at holdet havde trukket Liverpool, mens træner Jess Thorup gerne ville have, at ulvene skulle møde Manchester United.

Erik Sviatchenko, der gerne vil til udlandet, ved ikke, om han spiller i FC Midtjylland efter januars trasfervindue, men han synes, det er en svær lodtrækning.

- Det er en svær, men bestemt også en attraktiv lodtræning i forhold til vores fans og folk her i regionen. Vi kunne ikke have fået en større modstander, så det er ret vildt. Men rent sportsligt havde jeg personligt gerne set en lidt lettere modstander, siger Erik Sviatchenko.

Foruden de ovenstående hold kunne midtjyderne have mødt hold som Leverkusen, Molde, Lazio, Tottenham, Schalke 04 og Athletic Bilbao.

Den første kamp spiller de den 18. februar i Herning. Der er plads til 9.500 tilskuere til kampen, og billetsalget starter den 18. januar for sæsonkortholdere. 

Returopgøret spilles den 25. februar på Manchester Uniteds hjemmebane.