FCM sendt ud af Champions League

FCM formåede ikke at skabe spænding på udebane mod Vardar, der er klar til Final 4-stævnet i Budapest.

FCM tabte stort til det makedonske Vardar, og de er dermed ude af Champions League.

Håndboldkvinderne fra FC Midtjylland må forlade Champions League før semifinalerne.

Det lykkedes aldrig danskerne at skabe spænding i returkampen mod makedonske Vardar, der lørdag slog FCM med 32-25. For en uge siden vandt Varder 24-23 i Ikast.

Storholdet er i sikker stil klar til Final 4-stævnet, der afholdes om en måned i Budapest.

FCM-træner Kristian Kristensen kunne se sit hold følge med i de første ti minutter, inden det stjernebesatte Vardar-hold begyndte at trække fra og fik slået et hul på syv mål.

Det lykkedes FCM-stjernen Veronica Kristiansen at få pyntet på resultatet før pausen, så de danske gæster blot var bagud 12-17 før de sidste 30 minutter.

Ligesom i det første opgør, så løb FCM-spillerne ind i en lang periode uden scoringer.

I Ikast forsvarede Vardar målet uden at lukke mål ind i 16 minutter, og lørdag lykkedes det i starten på anden halvleg makedonerne at sætte prop i målet i 14 minutter og 46 sekunder.

Pauseføringen på 17-12 blev udbygget til 25-12, før Veronica Kristiansen fik reduceret.

FCM-træner Kristian Kristensen pillede flere gange Sabine Englert ud af målet for at spille med syv i stedet for seks markspillere i angrebet. Det blev flere gange straffet af Vardar.

I det sidste kvarter slækkede de makedonske værter på koncentrationen, og det betød, at FCM-nederlaget kom til at se en anelse kønnere ud på papiret.

Ud over Vardar er russiske Rostov-Don klar til Final 4-stævnet i Budapest.