FCM-profil: Vi skulle have afgjort det tidligere

Det var en flok skuffede midtjyder, der torsdag eftermiddag forærede DM-titlen til Esbjerg.

Sabina Jacobsen og resten af FCM-mandskabet var slemt skuffede efter tabet af DM-titlen.

Med en tremålsføring i bagagen så det egentlig godt ud for FC Midtjylland, da de torsdag skulle spille returkamp om DM-titlen i Esbjerg. Kampen endte dog med cifrene 20-17, som den foregående, og det betød, at kampen om DM-tiltlen skulle afgøres med straffekast.

Her sejrede Esbjerg, da Estavana Polman satte bolden i nettet til fjerde Esbjerg-scoring. Men det burde aldrig være kommet så vidt, mener FCM's Sabina Jacobsen:

- Det er selvfølgelig rigtig træls. Jeg synes måske, at vi skulle have afgjort kampen tidligere. Men sådan er et. De var vel det hold, der var mest kolde.

Sådan sagde FC Midtjylland-profilen, da hun mødte TV MIDTVEST's reporter kort efter nederlaget.

Hun mener blandt andet, at nederlaget skyldtes 10 svage midtjyske minutter i anden halvleg.

Se hele interviewet med den 27-årige svensker her:

0:43

Det tydede ellers flere gange på, at FC Midtjylland ville løbe med den samlede sejr i kampen om DM-titlen. Læs et udførligt referat af kampen her.

Det var Esbjergs femte straffekast, der afgjorde DM-finalen. Se eller gense det her: