FCM-profil ude med knæskade

Rilwan Hassan, der har scoret to mål i syv superligakampe for FC Midtjylland, er ude i op til to måneder på grund af en skade.

Der er kommet skår i glæden oven på FC Midtjyllands 1-0-sejr over FC Vestsjælland i søndags. Offensiv-profilen Rilwan Hassan meldes nemlig ude i seks-otte uger efter et vrid i det ene knæ. 

Søndag eftermiddag var Rilwan Hassan medvirkende til, at FCM hentede den syvende superligasejr i sæsonen. Kantspilleren spillede hele kampen i 1-0 sejren hjemme på MCH Arena. 

Under kampen fik han et slag på det ene knæ, og det viser sig nu, at et ledbånd er revet over. Dermed venter der en længere pause til den nigerianske kreatør. 

- Rilwan røg i en duel i kampen i søndags, hvor han fik et vrid i knæet. Han kunne mærke lidt men endte med at spille kampen til ende. Efterfølgende var han meget øm, og vi fik derfor foretaget en MR-scanning. - Skanningen viste et overrevet ledbånd på indersiden af venstre knæ, siger Nicklas Falkesgaard Pedersen til klubbens hjemmeside. 

Skal ikke opereres

Fysioterapeuten fortæller, at knæet skal hele og genoptrænes. 

- Der skal ikke en operation til, men det skal selv lige så stille hele op. Samtidig skal vi selvfølgelig have trænet knæet op igen. Ud fra skanningsresultatet og det vi kan mærke, vil det nok tage seks-otte uger, inden Rilwan er tilbage, siger han. FCM-træner Glen Riddersholm ærgrer sig over at måtte undvære den hurtige kantspiller. 

- Det er rigtig ærgerligt for Rilwan. Han er kommet tilbage fra en skade og har været rigtig stærkt spillende. Han har styrket konkurrencen på de forreste pladser, og det er selvfølgelig et tab for holdet. - Først og fremmest ærgrer vi os dog på Rilwans vegne, men vi er overbeviste om, at han kommer endnu stærkere tilbage, siger Riddersholm. 

Holdet må derfor undvære Hassan til de kommende kampe. Første kamp uden kantspilleren er på fredag, når FC Midtjylland gæster Hobro.Rilwan Hassan, der har scoret to mål i syv superligakampe for FC Midtjylland, er ude med en slem knæskade.  /ritzau/