FCM-profil i familietragedie: Awer Mabils søster dræbt i ulykke i Australien

To teenagere er anholdt i sagen, hvor FCM-profilens søster blev dræbt i en trafikulykke i Australien.

Awer Mabil er en af FC Midtjyllands profiler i Superligaen. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Han var lige gået fra banen i De Forenede Arabiske Emirater. Awer Mabil og Australien havde tabt til værterne i Asian Cup. Et nederlag der hurtigt blev ligegyldt, da FCM-spilleren fik beskeden om, at hans søster Bor Mabil havde mistet livet i en bilulykke i Australien. 

Bor var en fantastisk datter og ung kvinde med livet foran sig.

Bors fætter Manyok Ajak Mabil ifølge The Guardian

Hun sad i en bil med fire andre, da den kolliderede med et hegn. Ifølge australske medier er to teenagere anholdt og anklaget for uforsvarlig kørsel. 

- Vi, som familie og venner af Bor Mabil, sørger i denne tid. Bor var en fantastisk datter og ung kvinde med livet foran sig, siger Bors fætter Manyok Ajak Mabil ifølge The Guardian om sin kun 19-årige afdøde kusine.

Ulykken fandt sted i det sydlige Australien, skriver det australske fodboldforbund FFA.

Alle i FC Midtjylland er dybt berørte over det skete, og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe og støtte Awer og hans nærmeste i en ualmindelig svær tid.

Claus Steinlein, direktør, FC Midtjylland.

- FFA udtrykker sin dybeste medfølelse til Awer, Mabil-familien og Bors venner i denne svære tid. FFA vil sørge for støtte til Awer, hans holdkammerater og Socceroos (kælenavn for det australske landshold, red.), som netop nu befinder sig i De Forenede Arabiske Emirater, skriver fodboldforbundet.

Fodboldforbundet beder offentligheden om at acceptere Awer Mabils ønske om at værne om privatlivet netop nu.

Awer Mabils danske arbejdsgiver, FC Midtjylland, har på deres hjemmeside lagt følgende besked om episoden op. 

- Vi har med stor sorg modtaget meddelelsen om den tragiske ulykke, og vi sender vores medfølelse og varmeste tanker til Awer og hans familie samt venner. Alle i FC Midtjylland er dybt berørte over det skete, og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe og støtte Awer og hans nærmeste i en ualmindelig svær tid, siger FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein.

Læs også Fodbold: FCM-profil blev født i flygtningelejr