FCM leverer kæmpe stikpille til FCK

Da FC Midtjylland onsdag åbnede kontor i København, var det med en stor hilsen til de københavnske fodboldfans.

"København har igen fået et mesterhold". Sådan var beskeden til Ståle Solbakken, FC København og resten af hovedstaden, da FC Midtjylland onsdag åbnede nyt kontor i København.

- Når man åbner en ny butik, en ny restaurant eller i vores tilfælde et nyt kontor, er det vel meget normalt, at man skilter med det, siger Jacob Jørgensen, der er kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Men den provokerende besked har allerede fået fans af modstanderklubberne op af stolen. Blandt andet skriver André Jørgensen på TV MIDTVESTs facebookside:

- Det er over stregen det der, og det betyder fankrig.

Vi anderkender modstanderne

FC Midtjylland har ikke været ude på at fornærme nogen.

- Man kan da godt lade sig provokere, men kære venner altså, hvis man nærlæser banneret, så står der jo "igen", og det er jo fordi vi anderkender FCK og Brøndbys flotte resultater fra tidligere, siger Jacob Jørgensen.

Den kommercielle direktør vil da heller ikke blive fornærmet hvis FC København fandt på noget lignende, skulle de åbne et kontor i Herning.

- Hvis de så endda kunne finde på noget, der var en tak klogere end at råbe "bonderøve", som de plejer, så rynker jeg ikke på næsen af det, siger Jacob Jørgensen.

Jacob Jørgensen tweetede dette billede, da kontoret åbnede onsdag:

fcmjacobkbg.jpg

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.