FCM leverede flot comeback mod Malmö i Europa League

FC Midtjylland spillede 2-2 mod Malmö FF i den første af to kampe om at komme i Europa Leagues gruppespil.

Jakob Poulsen og FCM var nede med 2-0 mod Malmö FF, men kom alligevel nogenlunde helskindet afsted fra Sverige.

FC Midtjylland fik torsdag et godt resultat med hjem fra udekampen mod Malmö FF i den første af to playoffkampe om at komme i Europa Leagues gruppespil.

FCM var bagud 0-2 ved pausen, men fuldførte et flot comeback i anden halvleg og fik 2-2 med hjem til Herning.

Det var generelt et noget rystet FCM-hold i hele første halvleg. Malmö lagde et hårdt pres, og FCM havde svært ved at holde fast i bolden.

FCM holdt stand, indtil der var spillet 12 minutter.

Midtjyderne under hårdt pres

Malmö tilkæmpede sig et hjørnespark, og danske Anders Christiansen sendte bolden ind foran mål til Marcus Antonsson, der headede den videre til sin angrebsmakker, Markus Rosenberg, og så stod der 1-0 til svenskerne.

Det gav Malmö blod på tanden. Rosenberg var en konstant opspilstation, og var det ikke for Bubacarr Sanneh, havde FCM nok haft større problemer.

Efter 24 minutter var Malmö igen på spil. En hjørnesparkskombination endte inde foran mål, hvor bolden først blev headet på overliggeren og derefter lidt heldigt ramte Marcus Antonsson, der scorede til 2-0.

Herefter fulgte fire store Malmö-muligheder, og FCM-forsvaret var under stort pres.

To scoringer sikrede 2-2

Malmö fortsatte presset i starten af anden halvleg. Minut for minut kom FCM dog en smule længere frem på banen.

Efter 59 minutter fik Malmö-forsvaret ikke clearet et indlæg ordentligt. Langt ude fra feltet dumpede bolden ned foran FCM-kantspilleren Gustav Wikheim, der fladt bankede den i kassen.

Efter målet fik FCM bedre fat. Simon Okosun kom ind i stedet for Paul Onuachu, og han havde bedre kontrol med bolden, når FCM kom i angreb.

Efter 77 minutter brød FCM igennem på venstrekanten. Det endte i en afslutning, som Jonas Dahlin i Malmö-målet ikke kunne holde. Bolden faldt ned for fødderne af Okosun, og han gjorde det til 2-2.

Rosenberg var tæt på med en afslutning fra kanten af feltet efter 81 min, men den gik tæt forbi mål, og der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Med 2-2-resultatet har FCM givet sig selv et godt udgangspunkt før returkampen i Herning på torsdag.