FCM-kvinderne sikrede sejr på hjemmebane

FC Midtjylland vandt klart over København og ligger side om side med Team Esbjerg i toppen.

arkivfoto
arkivfoto

FC Midtjyllands håndboldkvinder fortsætter parløbet med Team Esbjerg i toppen af Primo Tours-ligaen, efter at midtjyderne tirsdag aften på hjemmebane slog København Håndbold med 30-25. Dermed revancherede mestrene sig også for fredagens forsmædelige ottemålsnederlag til svenske Sävehof i Champions League.
Uden problemer var midtjyderne nu ikke mod det genrejste københavnerhold, der har fået mod på tilværelsen efter jul. FCM førte 12-7 i første halvleg, men måtte nøjes med en 14-13-føring ved pausen, efter at københavnerne havde sat en flot slutspurt ind.
Men gæsterne kunne ikke holde dampen oppe efter pausen, hvor især landsholdsskytten Stine Jørgensen fik gang i skudarmen. I alt ni mål blev det til fra venstrebacken, der endte som kampens topscorer.

København kan glæde sig over, at Anne Cecilie de la Cour endelig fik vist klassen efter nogle svære måneder i klubben. Hun lavede syv mål, men kunne ikke forhindre nederlaget, der gør det meget svært for københavnerne at indhente Nykøbing Falster på sjettepladsen, der giver adgang til slutspillet.

København har 16 point og fire kampe tilbage at spille. Nykøbing har samlet 19 point og mangler fem kampe.