FCM-keeper: Vil se trodsreaktion

Det blev ikke til alle tre point, da FC Midtjylland i går mødte SønderjyskE. Et mål i overtiden kostede sejren.

 

På trods af en dårlig start, hvor SønderjyskE hurtigt bragte sig foran, så det ellers lovende ud langt hen ad vejen for FC Midtjylland hjemme på MCH-arena.  2-1 stod der i overtiden, men på et selvmål af Kian Hansen måtte begge hold tage til takke med et enkelt point.

- Jeg er rigtigtig skuffet og meget irriteret over resultatet. Vi kan ikke gøre noget ved det nu, men vi skal lære at lukke de her kampe. Vi kommer ind i overtiden og fører 2-1. Der er vi simpelthen ikke rutinerede eller kloge nok til at lukke den, siger FC Midtjylland-keeper, Mikkel Andersen til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Vi skal holde fast i bolden og måske spille i nogle områder, hvor de ikke er farlige. Der er altid små ting, vi kunne have gjort anderledes, men i forhold til at være kyniske, skal vi bedre på flere parametre

FC Midtjylland spiller på torsdag returkamp i playoff-runden til Europa League mod tyrkiske Osmanlispor FK. Her skal holdet forsøge at hente en tyrkisk føring på 0-1 efter første kamp i Herning.

- Vi skal levere en kæmpe trodsreaktion. Vi skal fokusere på de ting, der fungere godt i dag, og jeg er sikker på, at når skuffelsen har lagt sig, så er der mange ting at tage med til kampen på torsdag, siger Mikkel Andersen.

FC Midtjylland står efter Superligaens første runder noteret for ni point.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.