FCM inden Champions League-retur: - Vi tror på sensationen

FCM Håndbold er taget til Skopje i Makedonien. Her skal de revanchere nederlaget, de fik på hjemmebane imod Vardar søndag aften.

FC Midtjylland håber på at få en ligeså god kamp, som de havde imod Krim i marts. Dengang vandt de 27-21 på udebane.

I søndags tabte FC Midtjylland Håndbold 26-28 på hjemmebane imod det makedonske hold Vardar i det første af to opgør i kvartfinalen af Champions League. Lørdag aften skal de prøve at revanchere det nederlag.

FCM Håndbold skal dermed vinde med tre mål over Vardar på udebane for at kvalificere sig til semifinalerne, som i turneringen hedder Final4. Det ser svært ud, men cheftræneren, Kristian Kristensen, tror på miraklet.

- Troen er intakt. Vi har lært af det første opgør. Vi har brugt en del tid i teorilokalet og på træningsbanen for at skærpe os yderligere, så vi kan matche Vardar endnu hårdere. Vi ved alle sammen, at det bliver svært, men vi har en tro på det, og det er det, der kendetegner holdet og skal kendetegne holdet. Vi tager selvfølgelig derned for at vinde med tre mål, siger cheftræner Kristian Kristensen i en pressemeddelelse.

Det var især den første halvleg, der blev dyr for FC Midtjyllands kvinder i det første opgør. Ved pausen var de bagud med 12-18. I anden halvleg var holdet meget tæt på at indhente Vardar, og det er blandt andet det, som giver tro på tingene hos cheftræneren.

- Vi har fundet flere ting i vores spil fra den første kamp, som vi kan løfte. Det være sig angrebsspil som forsvarsspil. Vi skal skrue op for blusset fysisk, og intensiteten skal højere op i duellerne, og angrebsmæssigt skal vi have minimeret vores fejlmargin. Men der var også ting, vi gjorde godt, og dem har vi ligeledes haft fokus på.

- Vi skal finde flere mål på kontra. Det er vores varemærke, og det er defensiven, der i sidste ende skal bære os frem til den sensation, det vil være, hvis vi kan gøre det i Makedonien, siger Kristian Kristensen.

Der er kampstart i Jane Sandanski Arena lørdag klokken 17.30, og opgøret ses direkte på EHF TV via DETTE LINKEllers vises kampen forskudt på TV3 Sport 1 kl. 20.30