FCM henter svensk profil

FC Midtjylland har i dag skrevet en fire-årig kontrakt med den svenske midtbaneprofil Petter Andersson. Han er udset som afløseren for Jacob Poulsen, der er solgt til Monaco.

Spillerne i FC Midtjylland får i dag en ny holdkammerat. Klubben har skrevet en kontrakt på fire år med svenske Petter Andersson, der har to A-landskampe og adskillige U-landskampe på CV'et. Den 27-årige svensker er hentet på en fri transfer i hollandske Groningen.

 - Jeg er rigtig glad for, at vi kan hente en klassespiller som Petter inden for vores økonomiske rammer. Han passer perfekt ind i vores forretningskoncept om, at vi skal have fem-seks støttespillere til vores unge spillere, siger ordførende direktør i FC Midtjylland Claus Steinlein i en pressemeddelse.

Vil vinde titler med FCM

Allerede i 2008 var FC Midtjylland ude med snøren efter den svenske midtbanedynamo. Dengang skiftede han til hollandske Groningen. Men nu ser han frem til nye udfordringer og titler på heden.

 - Jeg har været i Holland de seneste fire år og har haft problemer med skader. Jeg behøvede nye udfordringer, og jeg er glad for det bliver i FCM. Mit mål er at udvikle mig som spiller og forhåbentlig vinde noget med FCM, siger Petter Andersson, der valgte ulvene foran klubber i Holland, Belgien og Tyrkiet.

Petter Andersson kan få sin officielle debut i den sorte trøje, når FC Midtjylland åbner Superligasæsonen mod FC København den 15. juli.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.