FCM henter Kian Hansen

FC Midtjylland har skrevet en 4-årig kontrakt med forsvarsspilleren Kian Hansen. Han skifter fra den franske klub Nantes. (foto: Kaj B. Kristensen / www.fo2oj1.dk)

De nykårede danske mestre i fodbold er allerede godt i gang med oprustningen til næste sæson. I sidste uge kunne ulvene præsentere den østrigske landsholdsspiller Daniel Royer, og i dag satte Kian Hansen sin underskrift på en kontrakt med FCM.

Kian Hansen skifter fra den franske klub Nantes. Efter sidste sæson skiftede han fra Esbjerg, og dermed vender han hjem efter kun en enkelt sæson i udlandet.

- Han er en klassespiller, der kommer fra en stor traditionsrig klub i en af de store ligaer i Europa, så da vi fik muligheden for at hente ham hjem og styrke vores forsvar yderlige, så var det oplagt set i lyset af det mål, vi har om at komme i et europæisk gruppespil, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Kian Hansen kommer oprindeligt fra Grindsted, som er en af FC Midtjyllands samarbejdsklubber. Og han glæder sig til at slutte sig til de danske mestre.

- Det er et spændende projekt, der er i gang. De har vundet mesterskabet og er i gang med at bygge noget fantastisk op. Det var da de allerede, da jeg selv var i Danmark, og når man får muligheden for at kombinere familie og at spille på højt niveau i Danmark, er det svært at sige nej, siger Kian Hansen i en pressemeddelelse.

Kian Hansen er noteret for to a-landskampe. Den seneste den 29. marts i år da Danmark tabte med 2-0 til Frankrig.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.