FCM-helt tror på guld: Vi er bedre end Brøndby

Både Gustav Wikheim og Rasmus Nissen tror på, at bredden i FCM's trup bliver afgørende i mesterskabskampen.

Med sejren er Jess Thorups mandskab kun et enkelt point efter Brøndby IF på førstepladsen, men det så længe ud til, at udeholdet ville tabe terræn i mesterskabskampen. Det var først efter 87 minutters spil i Aalborg, at indskiftede Gustav Wikheim fik scoret det forløsende mål efter en fremragende soloaktion.
    
- Det er en af de kampe, man skal vinde, hvis man vil være med helt i toppen. Det gjorde vi, og det viser, at vi har en stærk karakter og en god bredde i truppen, siger norske Gustav Wikheim.
    
Nordmanden mener, at den sene sejr over AaB er et billede på FCM's styrker i forhold til konkurrenterne.
    
- Vi bør vinde mesterskabet, og det tror jeg også, vi gør. Jeg synes, vi har klart den bedste trup. Jeg ser helt klart Brøndby som vores største konkurrent, men vi har stadig et bedre hold end dem og har flere spidskompetencer.
    
Også Rasmus Nissen mener, at FCM's bredde i truppen kan ende med at blive udslagsgivende for, hvem der vinder det danske mesterskab.
    
- Jeg synes, vi har den bedste og bredeste trup, så vi skal spille med om guldet. Det gør vi nu, og det ser godt ud. Vi har sindssyg stor konkurrence om pladserne. Uanset hvem der starter, har vi altid nogen, der kommer ind og gør en forskel. Det er sindssygt giftigt, og det så vi i dag, slutter Rasmus Nissen.
    
FC Midtjylland får i næste runde besøg af AGF.