FCM har ansat Kølbæk-afløser

32-årige Troels Banggaard bliver ny administrativ leder i FCM Håndbold.

FC Midtjylland har fundet afløseren for håndbolddirektøren Torben Kølbæk. Håndboldklubben ansætter den 32-årige Troels Banggaard som ny administrativ leder.

Troels Banggaard kommer fra en stilling som direktør i Lemvig/Thyborøn Håndbold, hvor han i to år har styret klubben først i 1. division og siden i ligaen.

- Jeg har været utrolig glad for mine to år i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Jobbet i FCM var noget af det eneste, som kunne få mig til over hovedet at tænke på et jobskifte. Men jeg har i mine fem år som Ikast-bo haft så meget berøring, arbejde og samarbejde med FCM håndbold, at jeg ved, hvad jeg går ind til. Og et job af den kaliber i en dansk mesterklub i sin egen hjemby, er man jo nødt til at forfølge, siger Troels Banggaard  i en pressemeddelelse.

FCM forklarer valget med, at der er talent og råstof til noget stor i deres nye mand.

-Vi benytter Kølbæks afgang til at blande kortene på en ny måde og arbejder nu stenhårdt på at bringe klubbens økonomiske bundlinje i sort i stedet for lyserød.  Det er også i dette lys, vi pr. 1. august har ansat Jakob Mølgaard Christensen som ny salgschef. Vi vil gerne anlægge en offensiv strategi, hvor vi udnytter den opdrift DM-guldet og den sikrede CL-deltagelse har givet, siger klubbens formand, Palle Høj.

Troels Banggard vil i august dele sin tid mellem Lemvig-Thyborøn og FCM for at sikre en glidende overgang.

- Det er vigtigt for mig at tage ordenligt afsked med Lemvig-Thyborøn Håndbold, og samtidig nå at suge så meget erfaring fra Torben Kølbæk som muligt, inden han midt i måneden forlader os til fordel for jobbet i MCH, siger Troels Banggaard.

Troels Banggaard har tidligere været ungdomstræner i FC Midtjylland.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.