FCM handler igen – køber målræv i Silkeborg

Den 30-årige angriber Ronnie Schwartz skifter Silkeborg IF ud med FC Midtjylland.

FC Midtjylland har for vane at være aktive på transfervinduets sidste dag, og denne gang er ingen undtagelse.

Tidligere på aftenen offentliggjorde FCM købet af belgiske Dion Cools, og nu bekræfter Superligaens førerhold, at Ronnie Schwartz skifter fra Silkeborg.

- Det er stort for mig at skrive under med FC Midtjylland, og jeg ser frem til at hjælpe klubben med at nå målsætningen om endnu et mesterskab. Det bliver fedt at løbe ind på MCH Arena, siger Ronnie Schwartz til FC Midtjyllands hjemmeside.

30-årige Ronnie Schwartz har i indeværende sæson scoret 12 mål i Superligaen. En gang har han været i oplæggerens rolle.

I FC Midtjylland udstyres han med en kontrakt på to og et halvt år.

I sidste sæson var Ronnie Schwartz en stor årsag til, at Silkeborg kunne fejre oprykning til Superligaen. I 27 kampe i 1. division blev det til 25 mål.

FC Midtjylland bliver Schwartz’ niende klub i karrieren.

Tidligere har angriberen tørnet ud for AaB, Randers, franske Guingamp, Brøndby, Esbjerg, belgiske Waasland-Beveren, norske Sarpsborg, Silkeborg IF og nu altså også FC Midtjylland.

Ronnie Schwartz' karriere i tal

Angriber sendes den anden vej

Der er ikke kun tale om tilgange til FC Midtjylland i transferdagens sidste timer.

For mens Ronnie Schwarts tager turen fra Silkeborg til Herning, sendes angriberen Junior Brumado i den anden retning på. Her skal han være i et halvt år på en lejeaftale.

- Junior Brumado rummer et enormt potentiale, som endnu ikke er forløst, men med denne aftale tror vi på, at han kommer tættere på at gøre det, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

Junior Brumado har spillet 17 kampe i denne sæson i Superligaen. Det er ikke blevet til scoringer.

Den brasilianske angriber kom til FCM fra EC Bahia i hjemlandet for et år siden.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.