FCM Håndbold kan igen indgå kontrakter

Arbejdet med at forstærke FCM Håndbold kan atter begynde. Klubben har fået lov til at tegne kontrakter igen.

Massiv opbakning og kvalifikation til Final4-stævnet i Champions League har forbedret FCM Håndbolds perioderegnskab så meget, at de forsvarende danske mestre igen er godkendt til at skrive spillerkontrakter.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) stiller kapitalkrav for, at klubberne kan blive godkendt til at indgå kontrakter. De krav har FCM Håndbold ikke levet op til og har derfor været på "den sorte liste" siden nytår.

Det har blandt andet betydet, at klubben ikke har kunnet indgå aftaler med afløsere for de spillere, der stopper i klubben efter denne sæson.

Men de forhold er der nu rettet op på, og FCM Håndbold kan igen indgå spillerkontrakter, fortæller klubbens direktør Torben Kølbæk.

- Vi har med ekstraordinær sponsoropbakning og holdets kvalifikation til Final4 skabt et økonomiske fundament, så vi kan indgå kontrakter med spillere til den kommende sæson, siger Torben Kølbæk til klubbens hjemmeside.

Han glæder sig over succes med sponsortiltaget Champions Club, der har tilført klubben 650.000 kroner. Sammen med den sportslige succes har klubben opnået ekstra indtægter på samlet 1,2 millioner kroner i marts.

- Der skal lyde en kæmpe stor tak til sponsorer for den ekstraordinære opbakning, og bestemt også til holdet for at kvalificere os blandt verdens fire bedste til Final4.

- Nu starter arbejdet med at sikre et hold på højt niveau igen til næste sæson, lyder det fra Kølbæk.

Den næste opgave for FC Midtjyllands hunulve er semifinalekampen mod Randers HK i den danske liga søndag den 20. april.

/ritzau/