FCM forlænger med Sviatchenko

Forsvarsprofilen i FC Midtjylland har skrevet en under på en kontrakt med klubben frem til sommeren 2017.

Hen over sommeren har der været en del snak om forholdet mellem Erik Sviatchenko og FC Midtjylland. Men med kontraktforlængelsen er det nu slået fast, at forsvarsprofilen er glad for det midtjyske.

- Forlængelsen er et vigtigt signal i forhold til, hvor jeg står. Den gør, at jeg kan fokusere på at komme tilbage, og ikke hvad der skal ske i fremtiden. Det betyder meget for mig, at der er ro på, og der ikke længere spekuleres i, hvor jeg skal spille, og hvor mine tanker er. Jeg er fokuseret og professionel og vil gøre alt for at hjælpe FC Midtjylland, siger Erik Sviatchenko i en pressemeddelelse fra klubben.

Den 22-årige forsvarsspiller er netop kommet tilbage efter den ankelskade, der har holdt ham ude i næsten et halvt år. Før han blev skadet, var han en Superligaens største profiler.

Stor plads i hjertet

Sviatchenko lægger ikke skjul på, at FC Midtjylland har en stor plads i hans hjerte.

- Mit hjerte og mine tanker er stadig i FC Midtjylland. Det er her, jeg har fået min opdragelse, ikke kun fodboldmæssigt, men også menneskeligt. Det er en klub, som betyder meget for mig. Vi har lagt en god plan, så jeg kan klubben, så jeg også får mulighed for at indfri min ambition om at skifte til udlandet, når tidspunktet er rigtigt.

Glæde i klubben

I FC Midtjylland er der glæde over, at det endnu en gang er lykkedes at forlænge kontrakten med en af klubbens store profiler. Sviatchenko bliver en vigtig spiller for ulvene.

- Han er en vigtig spiller for os. Han er en af de bedste forsvarsspillere i Superligaen, og han har helt sikkert også potentialet til at blive landsholdsspiller. Han er professionel og dedikeret, og der er ingen tvivl om, at han vil FC Midtjylland, siger Claus Steinlein.

Erik Sviatchenko har spillet 92 kampe for FC Midtjylland.